Vi feirer 20 år i 2016

Stolt tilbyder av kvalitet!

Vi er stolte av å kunne tilby et bredt spekter av tjenester innen maler- og taktekkerjobber. Enten du skal male èn vegg eller tekke taket på et nytt industribygg kan vi levere både tjenestene og produktene. Ingen jobb er for stor, og vi tar gjerne også på oss mindre oppdrag.

 

Malco utfører allsidig bygningsmaling og tapetsering på så vel nybygg som rehabilitering av eldre bygninger hvor også utførelse med gamle malingsteknikker som marmorering, lasering og dekorering inngår.

 

Malco har en egen taktekkingsavdeling som har spesialisert seg på tekking av flate tak, takisolering og membrantekking på terrasser og parkeringsdekker.

Det er tryggere å bruke en mester

Vi er en mesterbedrift som er medlem av Maler- og byggtapetserenes Landsforbund. MLF er bransjeforeningen for mesterbedrifter i maler- og byggtapetserfagene. Vi er også godkjent for ansvarsrett gjennom Direktoratet for Byggkvalitet. Les mer på mesterbrev.no, mlf.no og be.no.

Vi er første malerbedrift med miljøsertifikat

Malco var en av 7 bedrifter som ble valgt ut til å delta i prosjektet “Bærekraftig utvikling - Næringsbransjen. Det ble i denne prosessen foretatt en miljøanalyse, som også omfattet en full gjennomgang av bedriftens internkontroll/kvalitetssikringssystem. Utfra dette ble det utformet et miljøkrav for malerbransjen. Malco ble på bakrunn av de oppsatte kravene godkjent som miljøbedrift og ble tildelt miljøsertifikat mars 1997. Bedriften ble resertifisert våren 2001, 2004, 2007, 2010 og 2014.

Kontaktinformasjon

Malco siden 1996

Det er nå 19 år siden selskapet vårt ble etablert. Siden den gang har vi vokst i størrelse både når vi teller ansatte og oppdrag. Vi omsetter årlig for mellom 35 og 40 millioner kroner. Vi har i dag 34 ansatte, som også inkluderer tre lærlinger.

 

Samarbeidspartnere